Seniorkonsult inom
Ekonomi & Finans


Leaseright, Vänersborg

Är du en ambitiös, engagerad och resultatinriktad individ med bakgrund inom ekonomi, redovisning, eller finans? Lockas du av att arbeta direkt mot kund? Hos oss kommer du arbeta med hela kundprocessen och specialisera dig inom området konsultation och rådgivning inom leasing och hyra.

 Vi är glada över att precis ha välkomnat en ny Seniorkonsult till vårt växande team. Som en del i vår expansiva resa letar vi nu efter ytterligare en talangfull individ att stärka vårt lag med.

Vilka är vi?

Leaseright grundades 1992 och har sedan dess stadigt expanderat. Idag är vi marknadsledande inom vårt affärsområde och driver aktivt förändring inom branschen genom utbildningar och engagemang i olika intresseorganisationer. Våra konsulttjänster skapar betydande besparingar genom optimering och effektivisering av leasing- och hyresavtal via förbättrade processer och finansiella villkor. Vi har en bred och gedigen kundbas främst bestående av kommuner, regioner och större företag. Vi är idag 28 medarbetare som arbetar från våra lokaler i centrala Vänersborg.

Arbetsbeskrivning

Rollen som Seniorkonsult är en rådgivande roll som innefattar eget kundansvar genom hela kundprocessen. Som konsult ansvarar du för och driver dina uppdrag framåt genom god affärsetik och en tro på långsiktiga affärsrelationer. Arbetet sker såväl individuellt som i team tillsammans med kunder och kollegor. Arbetsuppgifterna är varierande och innefattar bland annat att:

 • Analysera kunders befintliga leasingsåtaganden och identifiera möjliga förbättringsförslag såväl monetärt som administrativt
 • Stödja kund vid upphandlingar relaterade till leasing och hyra
 • Medverka och driva förändringsarbeten tillsammans med kund i leasingfrågor
 • Leda kundprojekt i framtagande av nödvändiga uppgifter för att skapa redovisningsunderlag
 • Leverera redovisningsunderlag och bistå med underlag till delårs-och årsnot avseende finansiell- och operationell leasing
 • Uppföljning och kvalitetssäkring av genomförda insatser
 • Medverka i utvecklingen av Leaserights konsultverksamhet och tjänster

Vi förser dig med specialistkunskaper genom både interna och externa utbildningar inom vårt verksamhetsområde.

Personliga egenskaper

Vi tror att du har ett tydligt konsultativt förhållningssätt, ett affärsmässigt tänkande, är lösningsorienterad och har en god förmåga att arbeta både självständigt och i team. Vi ser även att du har ett starkt engagemang och en drivkraft att leverera resultat och motiveras av att fördjupa dig inom våra kompetensområden. Du är analytisk och strukturerad samt har en god kommunikativ förmåga i både tal och skrift. Att kunna upparbeta förtroende i kombination med ödmjukhet värderas högt tillsammans med styrkan att etablera och bibehålla goda kontakter och affärsrelationer.

Önskade kvalifikationer

 • Akademisk utbildning inom ekonomi eller motsvarande
 • Goda kunskaper inom redovisning
 • Goda kunskaper i Excel
 • Meriterande med erfarenhet som konsult
 • Meriterande med erfarenhet av arbete i projektform
 • Meriterande med erfarenhet inom inköp och finansiering

Vad vi erbjuder dig

Leaseright ger dig möjligheten att tillsammans med ett etablerat team utvecklas och påverka både din och företagets riktning och utveckling framåt. Hos oss får du möjlighet att arbeta i ett mindre men marknadsledande företag där kommunikationsvägarna är korta och där vi tillsammans är stolta över vad vi presterar. Du kommer in i en expansiv tillväxtfas och får vara med på vår spännande resa framåt.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och din förmåga att leverera. Urval kommer att ske löpande.

CV och Personligt brev skickas till: claes.brander@leaseright.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsuppgifter

Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse
Placering: Vänersborg

Kontaktuppgifter

Rekryterande chef: Claes Brander
claes.brander@leaseright.se
070-520 25 33
www.leaseright.se