Om oss

Leaseright grundades 1992, mitt under finanskrisen, då vi identifierade en stor lucka kring hanteringen av leasingavtal. Vår unika nisch har gjort oss till en marknadsledande aktör inom leasingrådgivning och konsultation. Vi erbjuder omfattande tjänster som skapar betydande besparingar, både administrativt och monetärt, genom effektiv hantering av leasing- och hyresavtal.

Leaseright är en oberoende partner, vilket möjliggör att vi alltid kan prioritera våra kunders intressen. Vi består av två affärsområden:

Leasingsupporten Specialiserade konsultations- och rådgivningstjänster inom leasing och sourcing för kommuner, regioner/landsting, statliga verk och privata företag.

Affärssystem – Lösningar inom Asset Management, E-handel och finans, med fokus på automatiserade processer och flöden via våra egenutvecklade system.

Då vi under åren har arbetat med över 140 kommuner, majoriteten av Sveriges landsting och regioner, samt mer än 200 privata företag, är efterfrågan på våra tjänster stor. Vi befinner oss i en expansiv fas och upplever stark tillväxt inom båda våra områden, leasingkonsultation och affärssystem.

Genom att fokusera på kundanpassade lösningar och oberoende rådgivning hjälper vi våra kunder att uppnå sina finansiella mål och effektivisera sin verksamhet. Vi arbetar med praktiska tillämpningar, stöttar och vägleder våra kunder till en optimal leasinghantering i enlighet med RKR:s rekommendationer. Leaseright är din trygga partner när det gäller leasingfrågor.