Seniorkonsult inom
Ekonomi & finans


Leaseright, Vänersborg

Leaseright söker ytterligare en seniorkonsult

Är du en affärsdriven, engagerad och målinriktad person med bakgrund inom ekonomi eller finans? Lockas du av att få arbeta med hela kundprocessen och möjlighet att utvecklas inom din yrkesroll? Vi på Leaseright söker nu en seniorkonsult till vårt team som drivs av att arbeta med goda och långsiktiga affärsrelationer i en bransch i tillväxt.

Vilka är vi?

Leaseright grundades 1992 och har sedan dess stadigt expanderat. Idag är vi marknadsledande inom vår unika nisch. Vårt arbete leder till stora besparingar för våra kunder genom optimering av rutiner och finansiella villkor för en effektiv hantering av leasing- och hyresavtal. Vi har en bred och gedigen kundbas främst bestående av större företag, kommuner och regioner. Leaseright är en oberoende aktör, vilket har varit en förutsättning för att alltid kunna ta tillvara på kundens intressen fullt ut. Våra motparter hos kund är ofta finans-, ekonomi/redovisning-, inköp- och IT chefer.  Vi är idag 18 medarbetare varav 14 tillhör huvudkontoret i centrala Vänersborg.

Arbetsbeskrivning

Rollen som seniorkonsult på Leaseright innefattar eget kundansvar med en rådgivande roll genom hela kundprocessen. Som konsult ansvarar du för och driver dina uppdrag framåt genom en god affärsetik och en tro på långsiktiga affärsrelationer. Arbetet sker såväl individuellt som i team tillsammans med kunder och kollegor.

Arbetsuppgifterna är varierande och innefattar bland annat att:

 • Analysera kunders befintliga leasingsåtaganden och leverera förbättringsförslag
 • Leda kundprojekt och medverka i samt driva förändringsarbeten hos kund
 • Leverera redovisningsunderlag och årsnot avseende finansiell- och operationell leasing
 • Fungera som stöd för kunden under hela processen samt vid upphandlingar inom ramen för leasing och hyra
 • Uppföljning och kvalitetssäkring av genomförda insatser
 • Genom din roll marknadsföra företagets tjänster till befintliga kunder samt nya
 • Medverka i utvecklingen av Leaserights konsultverksamhet och tjänster

Våra kunder finns över hela landet vilket innebär att resor i tjänsten förekommer.
Vi förser dig med specialistkunskaper inom vårt verksamhetsområde.

Personliga egenskaper

Vi tror att du har ett tydligt konsultativt förhållningssätt, ett affärsmässigt tänkande, är lösningsorienterad och har en god förmåga att arbeta både självständigt och i team. Vi ser även att du har ett starkt engagemang och en drivkraft att leverera resultat och motiveras av att själv bestämma förutsättningarna för hur du ska ta dig till målet. Du är analytisk och strukturerad samt har en god kommunikativ förmåga i både tal och skrift. Att kunna upparbeta förtroende i kombination med ödmjukhet värderas högt tillsammans med styrkan att etablera och bibehålla goda kontakter och affärsrelationer. Andra egenskaper vi värdesätter är initiativkraft och ansvarstagande med en god känsla för högklassig service.

Önskade kvalifikationer

 • Akademisk utbildning inom ekonomi eller motsvarande
 • Arbetslivserfarenhet från konsultverksamhet eller annan för tjänsten relevant verksamhet
 • Meriterande med erfarenhet inom inköp och finansiering
 • Meriterande med erfarenhet inom projektledning

Vad vi erbjuder dig

Leaseright ger dig möjligheten att tillsammans med ett etablerat team utvecklas och påverka både din och företagets riktning och utveckling framåt. Du blir en nyckelperson i bolaget och är med och tar fram långsiktiga lösningar för våra kunder. Hos oss får du möjlighet att arbeta i ett mindre men marknadsledande företag där kommunikationsvägarna är korta och där vi tillsammans är stolta över vad vi presterar.

Om du blir en del av oss kommer du till ett stimulerande, utvecklande och kunskapsintensivt företag med över 25-års unik branschkunskap. Du kommer in i en expansiv tillväxtfas och får vara med på vår spännande resa framåt.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Claes Brander, se kontaktuppgifter nedan.

Varmt välkommen med din ansökan! Urval kommer att ske löpande.

Anställningsuppgifter

Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse
Placering: Vänersborg

Kontaktuppgifter

Rekryterande chef: Claes Brander
claes.brander@leaseright.se
070-520 25 33
www.leaseright.se

Stäng meny