Systemutvecklare


Leaseright, Vänersborg

Leaseright söker en systemutvecklare

Leaseright söker en engagerad kollega till huvudkontoret i Vänersborg. Stor efterfrågan och stadig tillväxt gör att vi behöver utöka vårt team ytterligare. Vi är ett nischat konsultföretag inom Finans och IT. Vi är väletablerade och ledande inom vårt område. Vi söker nu efter en systemutvecklare som vill vara med och att designa, utveckla och förvalta våra kunders framtida IT-lösningar

Om rollen

Vi utökar nu vårt team med en Systemutvecklare. Du kommer att arbeta med systemutveckling systemförvaltning tillsammans med kollegor i flera olika typer av utvecklings och förvaltningsprojekt. Vi arbetar framförallt med design och utveckling av affärssystem inom Asset Management och Ekonomi.

Utveckling sker främst i Visual Studio och MS SQL Server. Som Systemutvecklare hos oss kommer du att arbeta i hela utvecklingsprocessen, från krav och design till implementation och test. Våra kunder finns både internt och externt.

För den duktiga Systemutvecklaren finns det stora möjligheter till ansvarsfulla roller inom spännande utvecklingsprojekt och stort inflytande i framtagning av företagets framtida IT-lösningar.

Vi kan erbjuda

Vi eftersträvar en trivsam och öppen atmosfär med utpräglat samarbete inom organisationen. På Leaseright arbetar idag 22 konsulter och vi sitter i lokaler i centrala Vänersborg.

Hos oss är det högt till tak och vi har korta beslutsvägar. Det är endast vi själva som sätter begränsningarna för vad vi tillsammans kan uppnå.

Din profil

Du har relevant akademisk utbildning eller erfarenheter som bedöms likvärdiga. Du har några års erfarenhet från systemutveckling i Microsoft-miljö.

Vi vill att du brinner för systemutveckling och att du har viljan att utvecklas inom området. Du förväntas vara resultatinriktad, strukturerad, noggrann och kreativ i ditt arbete. Vi sätter stort värde på initiativförmåga och att du är duktig på att självständigt driva dina uppgifter i mål.

Eftersom mycket av arbetet sker i projektform och i samarbete med kunder och andra delar av organisationen måste du vara en god teamspelare och ha en stark kommunikativ förmåga. För att lyckas i rollen är det även viktigt att kunna skapa och behålla goda relationer. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper vid tillsättandet av tjänsten.

Kompetenskrav

Goda kunskaper och några års erfarenhet inom:

  • .Net (C#)
  • T-SQL (SQL Server)
  • MS SQL Server

Det är meriterande om du också har kunskaper inom: 

  • SQL Server Integration Services (SSIS)
  • Business Intelligence
  • Web Services
  • Webutveckling

Verktyg: Visual Studio, SQL Server Management Studio, SQL Server Profiler

För rollen krävs att du talar svenska och engelska samt att du har B-körkort. Tjänsten är på heltid och kommer att tillsättas omgående.

Kontaktuppgifter

För mer information om tjänsten kontakta:

Affärsområdeschef IT David Järpvik, via mail: david.jarpvik@leaseright.se eller på telefon: 0737-875095.
Alt.
VD Claes Brander, via mail: claes.brander@leaseright.se eller på telefon: 070-5202533.

Vi kommer att kalla kandidater till intervjuer löpande så vi ser gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan skickas till box@leaseright.se senast 17:e februari.

Vi ser fram emot din ansökan!